Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدرام روتیها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تأثیر انجمن‌های علمی در درک کاربرد رشته‌های دانشگاهی اظهار کرد: شاید انجمن علمی حسابداری دانشگاه شهید بهشتی نتوانسته باشد آن طورکه باید در این زمینه فعالیت کند، اما سایر انجمن‌ها مانند کامپیوتر اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام داده است؛ بنابراین بسیار می‌تواند تأثیر گذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زیرا بازارکار رشته‌های حسابداری و کامپیوتر بسیار متفاوت‌تر از مسئله‌ای است که دانشجویان در کلاس‌های آموزشی یاد می‌گیرند بنابراین زمانی که کلاس‌های مرتبط با رشته‌های تحصیلی برای دانشجویان برگزار می‌شود می‌تواند کمک بسیاری به آنها کند. یکی از دلایلی که این انجمن با انجمن‌های حسابداران خبره و داخلی همکاری می‌کند، آشنایی دانشجویان با فضای کاری است.

دبیر انجمن علمی حسابداری دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به روشهای تبلیغاتی این نهاد، تشریح کرد: یکی از روش‌های شناساندن و تبلیغ فعالیت‌های انجمن‌های علمی، نشریه است؛ همچنین برگزاری کلاس‌های رایگان برای دانشجویان، بورد موجود در سطح دانشگاه، کانال‌ها و درخواست از دانشجویان برای همکاری و حضور در انجمن‌ها هم می‌تواند سبب بیشتر شناخته شدن این نهاد شود.

روتیها با بیان اینکه انجمن‌ها به دلیل ماهیت علمی خود تأثیر کمی در از بین بردن فاصله بین دانشگاه و جامعه دارند، تصریح کرد: انجمن‌های علمی شاید به دلیل ماهیت علمی خود تأثیر بسیاری در این موضوع نداشته باشند اما سایر انجمن‌ها قطعاً نقش مؤثری دارند اما با حفظ رویکرد علمی و متنوع کردن برنامه‌ها می‌توانند این کار را انجام دهند. به طور مثال انجمن‌علمی حسابداری دانشگاه شهید بهشتی برنامه برای گویندگی و سخنوری دانشجویان اجرا کرد که با فضای خارج از دانشگاه، ارتباط بیشتری داشت. بنابراین با افزایش تنوع برنامه‌ها این امر ممکن است.

وی تأکید کرد: حضور و فعالیت در انجمن‌های علمی دارای فواید بسیاری است که می‌توان به یادگیری فعالیت‌های گروهی، مسئولیت‌پذیری، مدیریت کردن برنامه‌ها و تعامل با دیگران را که بسیار مورد نیاز و مهم بوده، اشاره کرد.

دبیر انجمن علمی حسابداری دانشگاه شهید بهشتی درباره پیامدهای نادیده گرفتن این نهاد اظهار کرد: ایجاد بی‌عدالتی در دانشگاه و دانشجویان از پیامدهای نادیده گرفتن انجمن‌های‌علمی است؛ درواقع دلیلی برای ازبین رفتن انرژی موجود در دانشگاه می‌شود. همچنین عدم توجه به این نهاد می‌تواند سبب فاصله گرفتن دانشجویان از فضای کاری شود؛ یعنی دانشجویان فرصت آشنایی با بسیاری از مسائل را که می‌توانند با حضور در انجمن‌های علمی داشته باشند، از دست بدهند. بنابراین این نهاد بسیار می‌تواند در بهتر شدن دانشگاه و افزایش انگیزه دانشجویان، مؤثر واقع شود و اگر توجه بیشتری به آن شود، قطعاً می‌تواند گام‌های بزرگی بردارد.

انگیزه کم دانشجویان از چالش‌های مهم انجمن‌های علمی است

روتیها با تأکید بر اینکه عدم انگیزه دانشجویان یکی از چالش‌های مهم انجمن‌های علمی است؛ گفت: عدم انگیزه دانشجویان یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی است که انجمن‌های علمی در مسیر فعالیت خود با آن روبه رو هستند، درواقع این موضوع در خود دانشگاه هم وجود ندارد. همچنین کمبود بودجه از دیگر مشکلاتی است که این نهاد با آن روبه رو است؛ به عبارت دیگر دانشجویان نمی‌دانند که چه مقدار بودجه برای انجام فعالیت و اجرای برنامه‌های خود در اختیار دارند.

وی ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده پیچیدگی روند ادارای، استقلال بیشتر دانشجویان و بهتر شدن فضای دانشگاه‌ها برای برگزاری برنامه‌های متنوع‌تر و جذاب‌تر از دیگر چالش‌هایی است که انجمن‌های علمی در مسیر فعالیت خود با آنها روبه رو هستند. البته دانشگاه شهید بهشتی از فضای مناسبی برخوردار و معاونت فرهنگی کمک‌های بسیاری انجام داده است.

انتهای پیام/

342 / 320 دانشگاه شهید بهشتی انجمن های علمی_دانشجویی انجمن علمی حسابداری بی عدالتی مسئولیت پذیری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی انجمن های علمی دانشجویی بی عدالتی مسئولیت پذیری انجمن های علمی برنامه ها انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان

 مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه کردستان اظهار کرد: در رویداد «شروع» نیاز‌های فناورانه از طریق شرکت‌ها به صورت مسئله محور مطرح می‌شود و دانشجویان و یا هر یک از اعضای هیات علمی ایده‌ای در این حوزه داشته باشند، به شرکت معرفی خواهد شد.

نوید رضایی ادامه داد: شرکت مورد نظر با صاحب ایده وارد مذاکره خواهد شد و در صورتی که ایده مطرح شده قابلیت تامین نیاز شرکت را داشته باشد، از طریق تسهیلات و یا کمک بلاعوض، صاحب ایده را حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه این رویداد در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده، عنوان کرد: این رویداد برای نخستین بار در دانشگاه کردستان و با حضور دانشجویان و اعضای هیات علمی علاقمند و صاحب ایده برگزار می‌شود.

رضایی مزایای شرکت در این جشنواره را آشنایی با فضای کار اشتراکی، فضای کارگاهی، خدمات مالی، ایجاد شبکه ارتباطی، آموزش و توانمندسازی دانست و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این رویداد ایجاد زمینه و شرایط مناسب برای آشنایی دانشجویان با مسائل فناورانه در قالب انجام پروژه‌های علمی، حمایت از سرمایه‌های انسانی و استعداد‌های علمی کشور و تبدیل خلاقیت و دستاورد‌های علمی به محصولات قابل ارائه به بازار است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تور علمی دانشجویان واحد تهران جنوب در پارک علم و فناوری پردیس
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • جزئیات سومین کنگره علمی «وانا» اعلام شد
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • برگزاری رویداد ملی مسئله محور «شروع» در دانشگاه کردستان